Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inte bara löss hos Mimer

Replik på insändaren Vägglöss i Västerås, VLT 25 maj.

Jag bor hos Mimer. Jag fick gammalt fett och smuts i kökstaket och en vägg. Det kom flugor, jag fick klåda i ögon, näsa, hela ansiktet, hår ner på kroppen. Sedan försvann lukt och smak och jag gick ner 30 kilo. Jag talade då med kvartersvärden om att jag mådde dåligt, men enligt honom kunde jag inte må dåligt.

Så fick jag åka ambulans till akuten och få syrgas. Jag blev inlagd och fick intravenös behandling. Det tog två år innan det gjordes något så jag bodde på balkongen, för i köket var det olidligt.

Det var mycket läkarbesök, jag fick salvor och nässpray, ögon och näsa tog väldigt mycket stryk. Det blev kronisk inflammation så läkarbesök och mediciner fortsätter. Det hade kunnat hindras om kvartersvärden hade lyssnat på mig när jag sa att jag mådde dåligt. Det hade sparat mycket pengar och lidande.

Flugorna kom från ett skåp i köket. Jag har tejpat för hålen, men de finns kvar. Nu väntar jag på ersättning för mina utlägg och mitt lidande på grund av deras slarv.

Hyresgäst

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare