Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag är livrädd för att bli sjuk

Jag jobbar i en butik på ett köpcentrum i Västerås. Vi gör allt vad vi kan för att kunderna ska kunna handla säkert och med avstånd.

Döm om min förvåning när vi speciellt nu under julledigheten ser stora sällskap komma in i butiken, det är mamma, pappa, upp till tre barn (som får springa och leka som de vill i butiken), svärmor och svärfar (eller andra närstående). De visar ingen som helst respekt för andra i butiken. När man frågar om de vill ha hjälp (för att snabbt få ut detta stora sällskap) så svarar de ofta att " vi är bara ute och tittar lite".

Hur tänkte ni där? Sjukvården går på knäna, jag som anställd är livrädd för att bli sjuk. Har de helt missat att det pågår en pandemi?

Detta händer allt för ofta. Dessa människor borde inte ens ha rätt till sjukvård om de blir sjuka. Nej tänk om och tänk rätt, vi måste alla hjälpas åt.

Arg, ledsen och orolig

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare