Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag finner inga ord

Annons

Vårat Sverige, men känns det som vårat Sverige?

Det känns som att Sverige styrs av mupparna, som satsar på så inkompetenta saker.

Hela förra veckan kunde vi läsa om att Västerås kassa blöder – 200 miljoner kronor. Blöder vi verkligen? Eller kan det vara så att dessa 200 miljoner fattas till att bygga Finslättens flotta bygge? Eller rusta upp Oxbackens lilla plätt?

Hur kan ni ens välja att bygga samhällen när folk som är i en sån kris inte ens kan överleva längre. Hur kan ni plocka bort den tryggheten för människan som befinner sig på botten?

Flotta samhällen. Ett kromat äppelskrutt – allt för att se på oss vad vi åstadkommit. Hur tänker ni?

Är det inte bättre att se vad vi gör för de utsatta, humaniteten, omfamnande utav människor som har det svårast? Men nej – flott ska det vara.

Ni tror inte att folk kommer leta sig ner för att sova i källarutrymmen, altaner, soprum, inbrotten kommer att öka. Knarket kommer att flöda.

En fråga: tror inte ni att det kommer kosta samhället mer? Tror ni att våra barn kommer att känna en trygghet och vara stolt över era flotta byggnader medans folk som har det dåligt ställt får slita för att ha det bra?

Är det så ni vill bli sedda? Eller vill ni bli ihågkomna som den genuina parti/regering som faktiskt vill göra skillnad i andras liv?

Sandra B

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare