Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag serverades en vidrig sörja

Låg tre dygn på Västerås sjukhus, urologkliniken avdelning 30 sal 3. Som tidigare på Västerås sjukhus fantastiskt trevlig och kunnig personal, från biträde till operationsläkare.

Dagen efter operationen fanns starka önskemål att jag skulle beställa mat till kvällen. Jag fick en påkostad, färgglad matsedel att välja ifrån. Då jag bara kände för något lätt blev jag glad när jag såg texten ”sommartallrik” och bilden på en vacker tallrik med stora fina bitar inlagd sill, potatis, två ägghalvor, crème fraiche. Jag kompletterade med lättöl och knäckebröd.

När jag fick maten och lyfte av locket som låg över tallriken blev jag ledsen och arg. Det som skulle vara fina sillbitar var en tunn sörja tunna sillslamsor, hittade jag en tunn sillskiva i sörjan gick den inte att fånga med gaffel, den föll sönder.

Jag ville ändå få en uppfattning om smaken, jag tror inte någon skulle tycka om den. Men smak kan variera mycket och skall inte diskuteras. Men kvalitet och utseende är enkelt att betygsätta. Det var inte värdigt att servera som mat. Det var det absolut vidrigaste jag blivit serverad under mina 89 år. Jag vill gärna träffa den person som öste på denna sörja, och den person som har ansvar för maten.

Stig Norlén

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare