Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag välkomnar er till Råbystallet

Svar till insändaren "Inte ekonomiskt försvarbart", VLT den 10 januari.

Tack för att du beskrev vår verksamhet som den är trots att du inte trodde det. Vi jobbar utifrån uppdrag från socialtjänsten och vi har givetvis arbetsplaner och genomförandeplaner till alla våra klienter.

Vi bedömer även en klients arbetsförmåga och har under årens lopp ordnat med praktikplatser åt inskrivna som nått målen i deras behandling. Tillsammans med det uppdrag vi får av socialtjänsten så arbetar vi väldigt mycket med stödjande och motiverande arbete.

Det känns som om Råbystallet är en sån verksamhet du tycker att Västerås Stad borde erbjuda efter de klargöranden jag nu gjort då vi uppfyller de krav du tycker man skall ha på en rehabiliteringsverksamhet.

Jag välkomnar dig, och alla andra intresserade att höra av er till mig om ni är intresserade av att få en inblick i hur Råbystallet fungerar. Väl mött!

Patrik Thorsell

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare