Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kom tillbaka med hajen

Annons

Vi bor på en hörntomt på Gransångargatan 119 i Västerås och där har vi under ett antal år haft en liten fontän med en leksakshaj i, vi får till och med samtal från föräldrar med barn på väg till och från förskolorna i området när de anser att vi är sena med att ställa ut fontänen och framför allt hajen, som ligger där med en skylt intill med skriften "Fiskeförbud i familjens damm".

Nu är jag förbannad och ledsen då någon snott vår haj under studentfirandet den 5/6. Ska det vara så förbannat svårt för er och era barn att förstå att även om det inte sitter fastlåst/fastskruvat får man inte sno saker från andras tomter och hus? Många barn blir ledsna nu när hajen är borta.

Nu tror jag inte att ungarnas föräldrar läser insändare i VLT, jag såg dem nämligen veckan före då de stod och spanade, jag var hemma för tillfället och när jag öppnade ytterdörren försvann de som en oljad blixt...

Om någon mot förmodan skulle se sitt barn med en leksakshaj ni aldrig sett förut vet ni var den hör hemma, Lägg tillbaka hajen!

Thomas Nyman

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons