Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kommunens politiker är nonchalanta

Tryggheten i Västerås. Kanske började den försvinna i takt med Teljebäcks och co:s studieresor till Frankrike? Kanske blev det inspirerande besök till att sätta Västerås på kartan? Fokus som Kokpunkten, Lögarängsbadet, nybyggnationer, högteknologi för de äldre och dementa. Nu i fokus ligger Kopparlunden med risk för förfulning.

Jag hoppas inte att resultatet av studieresorna blivit den ökade kriminaliteten i Västerås, det dåliga omhändertagandet av gamla och dementa, ökad psykisk ohälsa, stängning av Kristiansborgsbadet, snöröjning som nonchaleras.

Jag har själv fått undvikande svar från kontaktcenter kring underhåll på vintrar där uppmaning givits att själv ta hand om bilvägen/gatan utanför huset. Trots att det är kommunens gata och att de tidigare år plogat. Kommunen har varit ute och kollat alla gator fick jag till svar och bedömt att ingen åtgärd behövs. Trots is och halka och omöjligt att cykla på gatan. Spariver kanske. På kort sikt. På lång sikt om det leder till olyckor?

Jag ser kommunens politiker som nonchalanta och tjänstemän som verkar få agera utifrån eget bestämmande med obefintlig kommunikation alla emellan.

Med näbbar och klor håller man sig fast på den plats man lyckats ta sig, glömmer bort varför man ville ta sig dit.

Marie

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare