Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lägg ner Holm i stället för gott

Läser att någon Holm tycker att man ska lägga ner skolslöjden. Med vilken rätt skulle du ha för att bestämma detta ? Har du någonsin arbetat inom skolan och sett vilka problem det finns borträknat skolslöjden. Just nu sköljs skolan över av elever med psykisk ohälsa som vägrar att sätta sig i samma klassrum som sina övriga "klasskamrater" och deras pedagogiska personal består utav alla speciallärare på skolan. Dessa elever är inte i behov av speciallärare för de har inte svårt i skolan utan de hade behövt kuratorer och psykologer till sin hjälp i stället.

De elever som är i behov av särskilt stöd får inte detta, på grund av alla elever med psykisk ohälsa. I skolan får även elever kränka varandra med så nervärderande ord att jag inte vill skriva dessa i text. Det enda vapen vi lärare har är att vi kan "prata" med eleverna som kränker. Mer kan vi inte göra och eleverna som kränker får lov att vara kvar på skolan och fortsätta kränka vidare. För något annat kan man tydligen inte göra för att få bukt med kränkningarna.

Detta skulle du Holm fördjupat dig mer i än att hoppa på det populäraste och mest kreativa ämnet i skolan. Jag är själv slöjdlärare med 34 års erfarenhet inom skolan. Din erfarenhet sträcker väl sig till 2 föräldramöten och att du själv gått i skolan och då vet man tydligen allt inom skolan.

Slöjdlärare och 34 år inom skolan

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare