Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Livsfarlig gata i Surahammar

Magnetgatan i Surahammar har en hastighetsgräns på 30 km/h. Den hastigheten är det många som överskrider rejält. Gatan är lång och förhållandevis bred vilket gör att folk får uppfattningen av att dom kan köra för snabbt. Uppskattade hastigheter på över 70 km/h ser vi som bor här dagligen.

Det är livsfarligt, detta är ett villakvarter och det bor många barnfamiljer efter gatan. Vägen har dessutom nyss asfalterats om vilket gör att folk kör ännu snabbare. Det är även många insticksgator som ansluter med Magnetgatan där det råder högerregel.

Vi boende längs gatan kräver att kommunen tar sitt ansvar och sätter upp farthinder, detta innan olyckan är framme, för som det ser ut nu är det bara en tidsfråga innan olyckan är framme.

Barnen ska kunna cykla till och från skolan och till kompisar och aktiviteter utan att riskera sina liv. Jag tror inte att ni i Surahammars kommun vill ha det på erat samvete när olyckan väl är framme och tänka "vi kanske skulle tagit den där insändaren på allvar".

Oroade boende efter Magnetgatan

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare