Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lycka till, regeringen!

När en tysk hemelektronikkedja för några år sedan ville erövra den svenska marknaden och locka till sig kunder gick man ut i en stor reklamkampanj och menade att med deras priser och erbjudanden så är det puckat att handla hos konkurrenterna. På så vis började man gräva sin egen grav och kedjan hamnade snart i kris, för vem vill handla hos ett företag som tycker att kunderna är puckade?

På samma sätt kan man undra hur S och MP ska kunna locka tillbaka förlorade väljare som flytt till SD när Löfven-regeringen ständigt mobbar ut SD från alla diskussioner och samtal. När regeringen bjöd in ”samtliga partier” till nationell samling mot gängkriminaliteten så mobbades SD ut som inte fick vara med.

Nu bjuder Löfven-regeringen in till samtal om höghastighetstågen och mobbar återigen ut SD ur samtalen. Om S och MP tror att mobbing av ett annat parti är den rätta vägen för att återfå väljare så kan man bara önska lycka till.

Bekämpa mobbing

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare