Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Man blir mörkrädd

Det är riktigt skrämmande hur okunniga politiker kan vara inför ett visst område de ska besluta om.

Jag blir mörkrädd när man läser Jesper Brandberg och Co svar till Elisabeth Unell om flygplatsen.

Jag är uppvuxen inom flygbranschen och har själv arbetat i densamma under drygt 20 år nu. Är det något man får lära sig är det att man måste vara beredd på att flytta med jobbet.

De företag som är verksamma på flygplatsen kommer inte försvinna om den läggs ned. De flyttar till en annan stad med en för verksamheten lämplig flygplats.

Med företagen flyttar även de flesta anställda. Därmed flyttar också skatteintäkterna från både företag och löntagare till en annan stad än Västerås.

Företag i flygbranschen och även de flesta andra branscher verkar på ett nationellt och många gånger även ett internationellt plan.

Denna enkla koppling verkar Jesper Brandberg och Liberalerna i Västerås helt oförmögna att göra vilket får slutet av artikeln där de skriver om fritt företagande och marknadsinriktning att bli rent löjeväckande då de inte förstår vad det innebär i praktiken.

Robert Hamilton

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare