Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Man ska väl må bra hemma?

Svar på Mimers svar "Mimer: Kall lägenhet kan bero på olika saker", VLT den 12 februari.

Det är inte värmen från elementen som är mitt problem, utan den kalla luft som fläkten suger in genom ventilen. Att kall luft kan ställa till oreda i temperaturmätningen vet ju varje meteorolog.

Jag tycker att den här speciella metoden som Mimer har övertalat Hyresgästföreningen att godkänna är ett sätt att föra oss hyresgäster bakom ljuset. Luft som strömmar in kan ju också föra in obehagliga lukter eller giftiga gaser. Hur ska vi göra om allmänheten uppmanas att stänga alla fönster och dörrar för att stänga ute brandrök om det skulle börja brinna ute?

Jag minns att jag kände röklukten inomhus vid den stora skogsbranden i norra Västmanland för några år sedan, trots att jag hade stängt allt som gick att stänga. Dessutom kör motorfordon förbi ena sidan av huset jag bor i, och därför kan jag känna lukt av antingen bensin eller diesel ibland. Hur tycker Mimer att vi ska skydda oss mot det?

Självaste vd:n skrev att vi skulle ha det bekvämt, men hur bekvämt är det att få en köldchock så fort vi går in i badrummet och ska duscha? Man ska väl må bra hemma?

Björn Bouvier

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare