Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Många sköter sig – men inte alla

Hur kan man tala om för Svenska folket att det är lugnt i Sverige när det är skottlossningar varje dag, våldtäkter som inte bestraffas som det borde, kriminella som attackerar polisen med stenar, skjuter mor med spädbarn i famnen.

Det tillåts att allt för många välfärdsmigranter får komna in i landet. De har rättigheter men också skyldigheter i bidragslandet Sverige.

Om man googlar på Barcelonaavtalet, påskrivet av Lena Hjelm W på uppdrag av stadsminister Ingvar Carlsson i november 1995 och Global Compact-avtalet, påskrivet av Helen Fritzson på uppdrag stadsminister Stefan Löfven i november 2018, först då förstår vi vad Socialdemokraterna har gjort.

Vi behöver en ny lag snabbt. En lag som talar om för de som inte förstår att de har skyldigheter och inte bara rättigheter mot det svenska folket, en lag som skickar ut dem ur landet för all framtid om de inte lyder svensk lag.

Vi vet alla att det finns väldigt många som sköter sig bra, men det är alldeles för många som inte gör det.

A.R. 60 + 

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare