Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Mimer, ta ansvar för de rökande hyrsgästerna

När ännu en sommar har tagit slut så har även sommarmånaderna tagit slut för oss som måste stå ut med rökande grannar på balkongerna. Ännu en vår och sommar utan att kunna sitta på balkongen eller bara vädra våra lägenheter utan att rökande grannar förgiftar oss och stinker ner våra lägenheter.

Jag vänder mig framför allt mot Mimer, som är min hyresvärd. Är det så att vi ska tåla att våra lägenheter stinker rök fast ingen i hushållet röker? Varför är ni så måna om era rökare och inte era icke-rökare? Har ni möjligtvis någon sponsor från tobaksindustrin? Jag börjar undra det eftersom ni håller era rökare om ryggen...

I många år har jag fått stå ut med rök, trots allergi, och Mimer, vad säger ni? Att ni inte kan göra något? Det är vad jag fått höra alla gånger jag pratat med er.

Ni stoltserar med att ni fyller 100 år, så under de 100 åren har ni aldrig ändrat någon lag hos er? Är det alltså samma lagar som gäller som för 100 år sen? Troligtvis inte, men ni verkar inte ha kurage att ta tag i era rökande hyresgäster.

Häng med i utvecklingen om hälsan och ta ert ansvar!

Mimerboende

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare