Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Mitt i prick

Annons

Signaturen "Svensk man", insändare i VLT den 18 november, "Manligt och kvinnligt", hittar många intressanta skillnader mellan män och kvinnor i sin insändare! Boom! brukar man väl säga nuförtiden? Mitt i prick.

Jag hör ofta killar och män skämta och säga "jag ska höra med regeringen" och menar då att de ska fråga sin fru/sambo först. Kanske ligger det mer i det än bara skämt? Kanske behöver många killar en "mamma" att kolla med först? Nån som tänker ett steg längre?

"Killar blir aldrig vuxna" sägs det. Män verkar vara mer styrda av sina impulser än kvinnor. De verkar också ha väldigt mycket mer aggressioner. Statistiken visar ju också att det är män som begår i princip alla brott.

Inte är det ju vi tjejer som skapar otrygga samhällen, som hotar, ofredar, överfaller, rånar, slåss och våldtar folk?!

Killar begår 80 procent av alla brott! Hur många killar kände ilska eller behov av att gå i försvar när de läste det då? Lättkränkta?

Jag undrar hur världen hade sett ut om statistiken för statschefer var tvärtom? Hur hade vi haft det med krig, elände, korruption och maktmissbruk om fler än 9 av 10 statschefer var tjejer?

Regeringen

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare