Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Monarkin är till för alla

Annons

Replik på insändaren "Vem är monarkin till för?" VLT den 21 november.

Monarkin är till för dig "CEWE" och alla Svenssons samt djur och natur – även om du blir trött av allt som sker.

Sverige borde uppdateras till: Demokratiska monarkin Sverige. Så har ju vi beslutat genom våra ombud/riksdagen.

VLT, liksom kungahuset, gör så gott de kan, men har du gjort det?

Jag var också irriterad på att kungafamiljen ”annonserades” fritt i VLT varje vecka. Men sen upptäckte jag vilket otroligt fint ”kalejdoskop” detta är; vi får en inblick i allt smått och stort som sker i vårt ”stolta” land. 100-åringar får en hälsning för lång och trogen tjänst och nyligen uppmärksammades 100-åriga Föreningen Norden på tre rader. Vissa axplock bör dock få samma utrymme som de väl generösa kunga-bilderna.

Sen undrar jag hur du fått tillgång till ”allt” vad kungen gjorde i samband med akademikrisen? Du synes ej heller ha någon lösning på hur statschefs-rollen skall ordnas efter skrotningen?

Människor behöver uppmärksamhet och visas respekt, annars blir man missmodig och börjar strula och bränna bilar. Att ”bränna av” en och annan insändare fyller dock även det en uppgift.

Ingvar Selin

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare