Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: När ska linje 12 öppnas på nytt?

Vi som bor på Rekylgatan och längs linje 12:s stäckning, har av VL satts i mer eller mindre påtvingad karantän. VL rekommenderar att vi ska använda oss av närliggande linjer och för oss på Rekylgatan betyder det linje 4 eller 6. Det är visserligen bara 9–10 minuters gångväg från Rekylgatan till närmaste hållplats för linje 4 och ungefär samma till linje 6 enligt VL:s data. Hur VL mätt upp den gångtiden vet jag ej men jag klarar inte av den.

Det VL kallar närhet till andra linjer gäller nog bara för fullt friska personer utan någon som helst form av lätt handikapp som till exempel fullt friska men med behov av rullator eller annat gångstöd.

För mig och min fru är det en utopi och helt ouppnåeligt att använda närhet till andra linjer som VL kallar det. Vi är numer helt beroende av transporttjänst från våra barn eller av taxi.

POP

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare