Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ni är viktigast

Svar på insändaren Vi känner oss diskriminerade, VLT 29 april.

Du och dina kollegor är det viktigaste vi har, det är ni som får verksamheten att fungera. Förskolan är en viktig samhällsfunktion och ni som jobbar med barnen måste finnas på plats när många andra kan stanna hemma. Ni gör ett fantastiskt jobb, men jag förstår att det kan kännas tungt och att det finns oro för smitta. Just därför är det viktigt för mig att säkerställa att ni får det stöd ni behöver från er rektor.

I det här läget har vi bett rektorerna att se över sina fysiska möten, eftersom det skulle kunna påverka dig och dina kollegor negativt om för många rektorer är sjuka samtidigt. Det är viktigt att ni får det stöd ni behöver för att få en hållbar arbetsmiljö och att ni gör de anpassningar som är möjliga för att ni ska kunna känna er trygga utifrån era och barnens förutsättningar.

Anna Olofsson Carstedt,

verksamhetschef förskoleverksamheten, Västerås stad

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare