Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nu är det sämre än värst

Jag tycker det är för jäkligt att allt bara blir sämre och sämre och det blir ju bara värre och värre dessutom. Det som förut fungerade bra är ju nu helt åt skogen och det som var dåligt sen tidigare ska vi inte tala om. Man kan ju verkligen undra vart vi är på väg.

Förr fanns det ju sånt som var hyfsat och riktigt bra, men så är det inte längre. Nu är ju precis allt dåligt. Till och med det som nu är bra är ju egentligen inte bra. Det är bara i relation till allt det som är fullständigt värdelöst som det kan uppfattas vara bra. Men egentligen suger det.

Jag vill förtydliga att jag absolut inte är negativ på nåt sätt. Tvärtom. Jag ser saker från den ljusa sidan. Men det är så här värdelöst saker och ting är helt enkelt. I bästa fall, ska tilläggas.

Och inte är det nån ljusning i sikte heller. Raka motsatsen. Det går utför hela tiden på alla områden. Nu kör de snart en repris på november hela sommaren och sen får vi en andravåg av covid-19 ända till nästa sommar ska ni se.

Förresten så vänder det redan efter midsommar och blir mörkare för varje dag.

Det är inte över längre

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare