Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nu får det vara nog

Annons

Det är så upprörande att läsa att boenden stängs för våra hemlösa, för det finns inga pengar!

Det finns pengar när du Anders Teljebäck ska åka till Cannes – inga problem. Det finns pengar när man renoverar ett rivningshus för 300 miljoner för att chefer på landstinget ska få en ny arbetsplats att vara på.

Det finns 200 miljoner att förstöra Västerås centrum så inga butiker kan överleva!

Det finns så mycket pengar i Västerås Stad som felprioriteras och läggs på administration, konstgjorda jobb för att statistiken ska se bra ut.

Nu får det vara nog mina kära medborgare!

Det är en skam att det år efter år inte finns pengar till våra hemlösa, det kan även vara du i morgon eller du om ett år eller även du Anders Teljebäck! Det finns ingen som vill vara hemlös, men tyvärr händer det saker som orsakar det. Till er alla, var har medkänsla för din medmänniska tagit vägen frågar jag mig.

Nu kräver vi alla en ordentlig utredning på var våra skattepengar går då vi inte längre kan hjälpa våra hemlösa, våra medmänniskor som har haft både jobb, hem och familj en gång i tiden!

Skäms på er alla som skapat detta Västerås/Sverige!

Grundlurad sosse

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare