Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nu har det urartat helt på Erikslund

Jag arbetar i en butik på Erikslunds shoppingcenter. Coronakrisen drabbar även oss med uppsägningar, permitteringar och i början starkt sjunkande omsättning. Vi vill verkligen ha kunder i butiken, annars har vi inte jobben kvar.

I början gick det jättebra. Folk höll avstånd, handlade ensamma och åkte hem när man var klar. Nu har det urartat helt. Man åker ut och shoppar i stora sällskap, håller avstånd gör en del, men det är inte så vanligt.

Vi försöker säga till och påminna när vi ser, de flesta kommer på sig och rättar till, många ser förnärmade ut, någon svär.

I stort sett alla håller sig inom markeringarna i kön, men gärna med kompisarna eller hela familjen i samma ruta. Det kan stå 20 personer i kön fast endast 6–7 ska betala. När man sen betalat så tränger man sig tillbaka ut genom kön i stället för att ta den lite längre folktomma vägen ut.

Om det står andra kunder och tittar i hyllan eller gången du vill titta i, då får du vänta.

Vi försöker säga till och påminna när vi ser, de flesta kommer på sig och rättar till, många ser förnärmade ut, någon svär.

Det går inte att skylla på Anders Tegnell, regeringen eller att vi i butiken inte är tillräckligt tydliga. Det är du som inte ska närma dig andra människor – du.

Trött

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare