Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: P-vakterna förstörde för skidåkare

I lördags när jag åkte skidor på Apalbyplanerna passade man på att sätta parkeringsböter på några bilar som inte stod innanför P-skyltarna. Kan det bero på att Västerås kommun gör allt för att försvåra för västeråsarna att åka skidor nu när det äntligen finns lite snö?

Jag har nog aldrig sett så mycket folk där, så det var inte konstigt att P-platserna tog slut. Själv höll jag på att parkera fel men turligt nog blev jag upplyst om att P-vakter sprang omkring och lappade.

De som fick P-böter stod på inget sätt i vägen och dessutom hade man skottat så att det såg ut som P-platser. Jag tror att många, inklusive mig själv, inte var medvetna om att man bara får parkera mellan skyltarna.

Ett stort tack till Västerås Skidklubb och Svante som spårat och gjort det möjligt att åka skidor. På Rönnbysidan har tyvärr alla som måste gå där förstört de spår som var dragna.

Bernt Åström

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare