Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Parkeringskaos i city

Jag och min fru ville äta en dagens lunch på en restaurang i centrum. Då det är coronasäsong tog vi bilen. Vi ville inte parkera i ett p-hus eller i röd zon, får då skulle lunchen bli onödigt dyr. Så vi letade parkering i gul zon.

Efter 20 minuters åkande runt i centrum (dåligt för miljön) hittade vi till slut en p-plats i gul zon. Men det fanns inga parkeringsautomater där. Alls. Bara en skylt som upplyste om att det gick att betala parkering med en app. Vi har inte den appen därför vi inte vill ha den. Och betalning via appen sker dessutom via ett plastkort. Så varför finns det ingen maskin på plats att betala parkeringen med plastkort?

Det blev ingen dagens lunch i centrum. Och med de betalsystem kommunen valt för parkeringsplatser blir det nog inga fler besök i centrum heller.

Och sedan finns det de som undrar varför vårt centrum knappt finns längre.

Sur bilist

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare