Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Parkeringskaos på Stenby

Torsdag 21 maj åkte vi till Stenby för att handla på Stora Coop. Den syn som mötte oss på parkeringen var ett fullständigt kaos. På större delen av parkeringen låg det skräp utspritt men framför allt väldigt mycket krossat glas. Det var flera delar av parkeringen som inte gick att använda på grund av risken för punktering med mera på bilar.

Jag handlar ofta på kvällstid och är väl medveten om att det har blivit ett stort tillhåll för bilburna ungdomar. Då blockeras i stället delar av parkeringen på grund av att man står i bredd och det inte går att passera samt att man många gånger kör runt på parkeringen i hög fart. Detta trots att kunder från Coop framför allt passerar nära. Jag har själv sett vuxna med små barn som varit väldigt nära att bli påkörda. 

Nu måste något göras av polis eller väktare omgående om inte de butiker som finns på Stenby ska tappa trogna kunder som inte vill/vågar handla på grund av risk för att bli påkörda eller få skador på bilar.

Butiksföreståndarna själva på Stenby måste också gå ihop för att något ska ske. Snart öppnar även nya aktivitetscentret på Stenby men de kommer också bli lidande om detta får fortsätta. 

David Johansson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare