Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Pinsamt raljerande

Rasmus Bergström återkommer med sitt raljerande där han framställer sig som expert på näringsfysiologi, metabola sjukdomar och nu senast även expert på röntgendiagnostik.

Att raljera om andra människors köpvanor (Skrämmande och roligt att storhandla, VLT 21 april) samt beskriva deras inköp på Ica är pinsamt, men att börja sprida falska påståenden som i Röntgen – hjälpare men även stjälpare, VLT 5, maj är direkt farligt.  Påståendet "Så är det verkligen det lilla diskbråcket som gör att du har ont eller är det något annat? Spelar det ens någon roll?" är definitivt falskt.  Ja, det spelar absolut en stor roll. Det finns andra tillstånd som kan behöva åtgärdas eller behandlas. Att lägga fram sina åsikter genom att säga "vi skiter i vad som står på den där bilden", bekräftar man både okunskap som arrogans. Alla får ha sina åsikter, men att sprida osanningar gagnar ingen.

Pensionerad röntgenläkare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare