Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Premiären för VSK Fotboll närmar sig

Nedräkningen har börjat. Efter en mild och  blöt vinter börjar det dra ihop sig för seriepremiären för vårt kära grönvita fotbollslag.

Vi är många som längtar till fotbollspremiären i staden Västerås. Jag är en av dem som nästan sprängs av inre glädje och får dessutom mitt grönvita hjärta slå volter av lycka. Men nu är väntan över.

Det finns alltid lite extra att kräma ur varje grönvit spelare i en premiärmatch. Då är man beredd att ta flera blåmärken och man tömmer sig på ett helt annat sätt än i träningsmatcher. Vi har ett bra lag som kan göra livet surt för alla motståndare i Superettan i år. Vi har många skickliga spelare i laget och det är nyckeln till framgång. Det känns som att VSK är ett hot från varje position.

Svensk fotboll fick för några dagar sedan klartecken till att starta söndagen den 14 juni. Det betyder att Västerås SK nu kan förbereda fotbollspremiären på allvar. VSK behöver som vanligt publikens stöd för att lyfta ett extra snäpp. Men det kommer inte att vara möjligt med publik än.

Försäsongen är nästan slut, månader av förberedelser, tung träning och träningsmatcher är snart över för den här gången. Nu återstår det vi väntat på, seriepremiären i Superettan. Coronautbrottet slog ned som en bomb för några månader sedan och nu har situationen med smittsamma viruset fått effekt. Premiären för laget spelas i stället den 16 juni. Än så länge kommer matcherna att spelas utan publik. Alla lagen i serien får klara sig utan läktarstöd under inledningen av säsongen.

Giovanni Beatriceson, VSK-funktionären

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare