Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sådan är kapitalismen

Nu får man höra en ny skrämseltaktik. Denna är full av skrämsel som gäller coronaviruset. Man blir överöst av information om coronavirusets påverkan på människor och då främst äldre. Dessa skulle enligt expertisen stänga in sig i sin lägenhet och hålla fönster och dörrar stängda. Detta gällde äldre människor.

Vid vistelse utanför hemmet skulle man iakttaga varlig luftkontakt och bära andningsskydd. Detta gällde äldre personer.

Jag måste erkänna att jag har syndat mot höga vederbörandes instruktioner och detta med min ålder, jag fyller 86 år nu i maj. Om ni undrar varför jag skriver detta så är det delvis av den anledningen att man har skjutit in sig på 75-årsåldern. För denna ålder har mistluren ljudit högs. Det är därför jag ifrågasätter hela denna skräckkampanj eftersom jag är tio år äldre och har vistats ute utan inskränkningar. Jag lider av diabetes sedan många år tillbaka så jag vet att det finns många olika sjukdomar. Därför ska jag inte sätta mig på några höga hästar, men jag skriver av mig frustrationen, ty när SVT lånar ut sig till ett propagandaforum för monopolkapitalismen som för sin sjuka ekonomi mot coronaviruset som skulle vara orsaken till världskrisen. Till er som fört upp denna falska propaganda: vet hut. Företagskrisen en del av företagspamparnas girighet världen över.

Coronaviruset är giftigt och det ska sägas att olika gifter som detta har funnits under människans och djurens existens, men när det gäller kaptalismviruset så är det knutet till kapitalismen och lurendrejerare som storgodsägarna för utan lurendrejeri inga kapitalister. Tänk på det ni storfräsare när ni agerar nästa gång.

GÖSTA STENLUND

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare