Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Satsa på Västerås flygplats

Ser man sig omkring så ser man att det finns gamla flygplatser på annat håll där man ser potential och utvecklingsmöjligheter till skillnad från Teljebäck och hans anhang. Här avses den framtida satsning som ska i en framtid ske i Göteborg vid Säve flygplats.

Det planeras ett strategiskt logistiknav. En stor satsning på att skapa framtidens logistiknav och förutsättningar för transporter och mobilitet. Med tanke på etableringen av Northvolt Labs och alla andra industriföretag i närområdet finns klara förutsättningar att skapa något bra även i Västerås.

Teljebäck måste lära sig att se möjligheter och inte bara köra socialdemokratisk med svansföring. Det är lite märkligt att kunna subventionera ett äventyrsbad för miljonbelopp per år och slänga pengar i en projekteringsfas för ett inte önskvärt stationstak för att inte tala om den makalösa ombyggnationen av Vattenfalls gamla byggnad, men inte satsa på en redan etablerad flygplats. Det är klart att räknar man som Teljebäck så går det inte ihop men det gör inget annat heller som Teljebäck räknar på.

K-E L

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare