Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ser mellan fingrarna när det gäller bidragsbrott.

Nov-dec 2019 ringde jag socialtjänsten och ville rapportera in misstankar om ett bidragsbrott. Fick veta att det finns en speciell grupp som jobbar med just bidragsbrott. Jag berättade mitt ärende samt lämnade mitt mobilnummer , men ingen återkoppling.

April-maj 2020 ringde jag tillbaks till socialtjänsten och berättade att jag ringt tidigare och att bidragsbrottet pågår . Något förklaring fick jag inte. Berättade samma händelse igen samt att jag har bildbevis och kan bevisa att det jag säger är sant. Jag bad socialtjänsten om någons mejladress så jag kan mejla bilderna , men till min stora förvåning så fick jag ingen mail, jag frågade varför jag inte får någon ansvarig mail, men fick tyvärr inget svar.

Personen ville ha mitt mobilnummer så skulle någon ringa upp mig , idag är det 21 juli och ingen från socialförvaltningen har ring upp. Jag har rätt som medborgare att veta att dom styrande i Västerås visar nolltolerans mot alla typer av brott och att man agerar.

Medborgare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare