Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sjuka bestulna på lasarettet

Jag åkte den 10 december in med ambulans akut till Köpings lasarett, jag hade insjuknat i covid-19. Efter två dagar med nästan 41 grader i temp blev jag akut inkörd till Västerås infektionsavdelning för vård och då hade jag med mig mina personliga ägodelar. Jag låg sedan på infektion + IVA till och med juldagen, då jag blev utskriven och äntligen fick åka hem.

När jag då gick igenom mina saker så fattades min plånbok med alla mina kort + 500 kronor som min fru hade lagt i. Vi ringde runt till samtliga avdelningar utan resultat.

Det är beklämmande att man har mage att stjäla av sjuka.

Det första jag fick göra när jag kom hem var att spärra samtliga kort och beställa nya. Det var det sista man skulle behöva göra efter det man har genomgått.

Jag tänkte inte bry mig om att göra någon polisanmälan, men i förra veckan ringde de från lasarettet och frågade om jag gjort det. De berättade att de också tänkte göra en polisanmälan, eftersom tydligen fler blivit drabbade. Så den 22 januari gjorde jag en polisanmälan.

Jag vill bara uppmana alla att vad ni än gör så ta inte med några värdesaker till lasarettet, för man kan tydligen inte lita på någon.

Det ni har gjort är så lågt som människa.

OG

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare