Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skicka våra sopor till Trump

Annons

VLT fick en tonsatt insändare. Lyssna på "Sopsorteringsvisan" här:

Plast och kartong, sopor i ett fång. Vi är ganska bra på att sortera. Vi är bra på det och mycke’ mera,  att det sen resulterar i en sång.

Stadens Energi skiter i att vi  tycker deras sopor luktar illa. Det går inte att vá ut å grilla. Man förstår ej deras strategi

Jag lägger plast i plast. Glas i glas,  men inte om  det gått i kras. Då är det restavfall, tur i så fall  att en gammal kalkonfilm ej är bioavfall.

Hur kan sopimport från ett land långt bort  vara lagligt är för mig en gåta? Det känns som om man skulle vilja gråta… Hur kan man ens tänka nåt så kort?

Kan det här va’ kartong? Var slängs en långkalsong?  En tidning med skön dam slängs med direktreklam. Ett gammalt batteri sorteras för att vi  ska få en bra miljö och ej för tidigt dö!

Vad blir min sensmoral? Jo, här är svar på tal!  Fortsätt som förut att snyggt sortera så kanske vi kan börja exportera.  Våra sopor blir hårdvaluta i Amer(i)ka. Och snart så kommer alla nog att märka att Presidenten har haft en väldig tur. Av soporna bygger han sin mur! Det kommer inte Mexico att gilla,  men vi kan åter vara ut å grilla!

Per Hägg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare