Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skrämmande fakta

Annons

Tack till signaturen "Svensk man" som skrev insändaren "Manligt och kvinnligt", VLT den 18 november. Jag läste den minst 10 gånger i rad. Sen läste jag den 10 gånger till efter en stund.

Det är häpnadsväckande fakta! Skrämmande!

Visst, män gör fantastiska saker. Jag tror att fler män än kvinnor är innovatörer och entreprenörer. Och världen är full av fantastiska, hänsynsfulla, inkännande, toleranta, rättvisa och kärleksfulla män som är värda att uppmärksammas och älskas.

Men det mesta av all djävulskap som sker i världen utförs utav män. 80 procent av alla anmälda brott i Sverige. Bara det!

När jag läser insändaren från "Svensk man" tänker jag spontant om det är något programfel på män, generellt sett. Ni män som inte tar åt er blir nog inte sårade av att läsa det heller. Men håll med om att det finns en del som ändå pekar i riktning mot att det skulle kunna finnas en bugg nånstans i programvaran i det manliga? Testosteronet, kanske?

Finns det forskning på vad som händer med exempelvis brottsförekomst när testosteronhalten är nedsatt?

JN

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare