Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Snälla västeråsare, håll avstånd

Vad är det för fel på många? Trängsel på bussarna, vissa bussar är överfulla, flåsandes i nacken när man står i kön på Ica. Är människan verkligen så oförmögna att förstå att bara för att ni inte bryr er om covid-19 eller tror att ni inte blir smittade eller är smittade utan att veta om det, betyder inte att ingen annan är orolig.

Jag själv går sällan ut just för att människor inte är kloka. Jag vill inte ha covid-19 och jag vill heller inte att mina barn ska få det och jag vill inte heller vara den som smittar nån bara för att jag är oförsiktig.

Snälla västeråsare, håll avstånd och respektera när nån ber er hålla avstånd, gå inte närmare bara för att jävlas. Det är inte bara människor i riskgrupper som får covid-19, små bebisar har dött och även unga människor utan underliggande sjukdomar. Jag vill inte behöva lämna mina barn helt ensamma för att ni fullständigt skiter i andras liv. Skärpning västeråsare.

Smörblomman

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare