Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Snurrigt av jätten Mimer

Annons

I nordisk mytologi bevakades Mimers brunn av just jätten Mimer, vilken i sin tur direkt härstammade från jätten Ymer. Mimer kunde höra och se allt som hade hänt och skulle ske eftersom han till och från drack ur vishetens källa, Mimers brunn.

I Västerås finns också en jätte vid namn Mimer, nämligen Bostads AB Mimer, som även de besitter både anmärkningsvärda och till del övernaturliga krafter. I alla fall om man ska tolka vad Mimers Anette Jansson under senare tid meddelat här i VLT.

Av det som Mimer AB tillkännagivits om hantering av p-platser vid ombildning av en fastighet i centrala Västerås framgår nämligen följande mycket märkliga förhållande, direkt hämtat från Mimers uttalanden:

Mimer säger upp ett antal p-platser efter att ha hyrt ut dem under 10 års tid eftersom att man nu påstår att de inte finns.

Om du som läser detta inte riktigt hänger med är du förlåten för det gör ingen annan person, vid sina sinnens fulla bruk, heller. Det sägs att det är mänskligt att fela och det får väl gälla för jättar också!

Däremot är det bara skamligt att inte erkänna sina misstag och att inte försöka åtgärda dem. I det här fallet har Mimer fortfarande viss tid på sig att kontakta berörda personer med p-platser och bli eniga om en föreslagen förlängning av kontrakt som alltså inte finns men som Mimer påstår alltid följs.

Snurrigt är bara förnamnet!

Urban Eriksson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare