Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Socialtjänstens omänskliga sparande

Jag heter Kristan Säilä och är en före detta missbrukare. Jag ser vad detta sparpaket kommer att göra med Västerås. Människor som kommer att gå och frysa, många fler bostadslösa med missbruk, en ökning av dödsfall, en sjukvård som blir överbelastad av människor som aldrig förr, kriminaliteten kommer att öka på ett sätt som aldrig tidigare har skådats, polisen kommer att vara så upptagna med allt som kommer med detta och det kommer att göra att polisen inte har tid att hjälpa människor som faktiskt behöver hjälp.

Våra medborgare kommer att bli utsatta för en spiral bestående kaos och katastrof som inte är av denna värld.

Den dagen man kommer på att det var fel beslut att spara in på dessa ovärderliga instanser och det finns en önskan om att återställa allt så kommer det att vara försent. Då får vi stå och se på hur dessa dåliga beslut kommer att vända upp och ner på våran sargade stad Västerås.

Kristian Såilä

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare