Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sovrummet är som ett kylskåp

Jag tycker att det är bedrövligt, man betalar en förmögenhet varje månad som hyresgäst hos Mimer och man riskerar att få lunginflammation i sovrummet på grund av kylan. Det är så kallt i sovrummet.

När jag flyttade in för elva år sen i lägenheten var det inga problem. Nu sen de bytte till energifönster och nya termostater på elementen så har det blivit en stor försämring. Varje morgon jag vaknar i sovrummet rinner näsan och det gör ont i halsen. Och det har det varit kroniskt på vintertid sen de gjorde denna förändring. Det beror på att sovrummet är som ett kylskåp. Sängkläderna är så kalla så det är sjukt.

Jag tycker att detta är ett lågvattenmärke av Miner, speciellt när man betalar en smärre förmögenhet i hyra. Vardagen är nog så tuff att få ihop med att överleva, som lök på laxen ska man leva som att man betalar kallhyra.

Riktigt dåligt är ordet.

Hyresgäst hos kalla Mimer

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare