Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Städa efter er!

Studenten 2020 är nästan helt inställd, inget flak och inga firanden. På kunskapsgymnasiet anordnas dock en poängjakt för avgångseleverna i lag på max 5 personer. Lagen tävlar mot varandra för att samla in så många poäng som möjligt och det var just därför laget satt samlade i går på Framnäs.

Poängjakten bidrar inte bara med glädje i tider som dessa. I tider vi inte får träffa varandra och sakta tynar bort i ensamhet hemma får vi stolt sätta på oss våra studentmössor och umgås med varandra samtidigt som vi samlar in poäng. Under tiden vi checkade av ännu en utmaning lämnade en grupp tonåringar stranden, med allt sitt skräp liggandes kvar. Vi fick dåligt samvete och bestämde oss därför att städa upp.

På enbart några minuter var allt deras skräp borta, samma antal minuter det hade tagit för dem att plocka bort efter sig. Inte bara såg det bättre ut, det kändes också fruktansvärt bra att veta att vi inte lät allt det där skräpet hamna i Mälaren, bara några få meter bort från deras skräphögar. Med detta vill vi inte bara skryta över vår goda gärning utan också uppmana alla att ta en extra minut till att se över platsen ni lämnar. Det tar inte mer än 2 minuter att plocka undan efter sig.

Kgv.idioter

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare