Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sunkiga McDonald's på Stenby

Jag besökte McDonald's på Stenby i Västerås den 2 maj. Jag kom in och skulle använda toaletten. Det var det mest ohygieniska toalett jag sett på länge, papperskorgen var översvämmad med papper och fullt med papper på golvet. Ingen behållare med handsprit såg jag heller. I coronatider tror man att det ska vara extra noga med hygienen, men inte på McDonald's Stenby i alla fall. 

Hälsningar från gästen som vände i dörren

Svar direkt: Det var tråkigt att läsa om ditt besök på Stenby den 2 maj och jag förstår att du är besviken, för det ska alltid vara städat och fräscht överallt i våra lokaler oavsett när på dygnet man kommer.

Våra tydliga rutiner har uppenbarligen brustit i samband med ditt besök. Det tar vi på största allvar och jag varit i kontakt med restaurangen för att säkerställa att något liknande inte ska inträffa igen.

Vi har rutiner för att följa alla riktlinjer från berörda myndigheter. De berör allt från ökad handtvättning till mer desinficering av ytor och extra städning. Exempelvis ska alla medarbetare tvätta händerna minst två gånger i timmen och dörrhandtag rengörs regelbundet. Restaurangerna har också utrustats med dispensrar för handsprit till gästerna.

Irfan Ahmad,

driftsansvarig för McDonald's Stenby

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare