Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svårt att köpa biljetter till konserthuset

Jag ville köpa biljetter till en konsert i Västerås. Det är inte så lätt att köpa på nätet om man inte är van med all reklam och allt annat som är på nätet. Så jag åkte ner till konserthuset, som har öppet mellan 11 och 13 för biljettförsäljning, och ställde bilen utanför (p-tid 15 min), plats för två bilar, kö inne som vanligt. Det var fler än jag som hade bekymmer med att köpa biljetter på nätet, samtidigt skulle några i kön köpa biljett till soppa + musik och vi andra ombads att släppa fram dem att gå före för att de skulle hinna äta innan musiken?

Samtidigt kommer en person och säger till den som säljer biljetter att hon måste flytta på sig och gå upp. Hur tänkte ni?

Stressad som jag var köpte jag mina biljetter och upptäckte hemma att jag fått biljetter väldigt nära scen, men det ska väl gå att byta plats om det finns lediga platser tänkte jag. Men ack vad jag bedrog mig, så lätt ska det inte vara! Efter att återigen stått i kö en annan dag fick jag veta att biljettsystemet inte tillåter det, men hade jag varit medlem hade det tydligen gått att ordna.

En annan fråga är om man inte skulle kunna samarbeta med något parkeringsbolag för att få rabatt i samband med konserterna. Ja jag vet att man ska gå, cykla eller ta allmänna kommunikationer, men det passar inte alltid alla, speciellt inte de som har långt till hållplatser eller bor utanför stan.

Vill gärna besöka konserthuset oftare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare