Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ta bort äckliga träd på Melkertorget

Västerås stad behöver omedelbart göra en långsiktig lösning för de träd som står i en allé på Melkertorget, parallellt med Kopparbergsvägen. Träden är fulla av fåglar som väsnas och skriker och nu när träden står i full blom ligger en stank av ruttet fågelbajs och fågellukt runt träden och påverkar alla som går från stationsområdet upp mot Skrapan. Det är avskyvärt! Både luften och marken är smutsig och stanken är vedervärdig!

Ofta syns parkarbetare som försöker spola marken, blåsa löv men det är bara kortsiktiga lösningar som inte hjälper. Jag och många som likt mig dagligen kommer från stationsområdet har börjat ta andra sidan av vägen.

Igår hörde jag turister som stannade och kommenterade att det är väldigt mycket baciller och äckligt. Stanken som slår en framkallar kväljningar! Varför kan inte Västerås stad ta bort träden? Grönska och natur i all ära men är det verkligen hälsosamt som det är där nu?

Stolt västeråsare men som håller för näsan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare