Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tack för tre fantastiska år

Annons

Nu är det dags, efter tre år på ABB Industrigymnasium ska vi äntligen ta studenten. Det är vår tur att ta farväl av alla fina lärare och vänner för att kliva vidare in i vuxenlivet.

De senaste tre åren har varit otroligt roliga och utvecklande, både kunskapsmässigt men också på ett djupare plan. Därför vill jag ge skolan ett stort tack!

Först och främst vill jag tacka alla lärare som hjälpt oss att ta oss igenom alla svåra kurser och stressiga perioder, speciellt Öster och Wester! Sedan vill vi nog alla också be om ursäkt för lite grejer, speciellt alkomätarna.

Sedan vill jag rikta ett tack till att skolan gav oss alla möjligheten att utvecklas till de personer vi är idag. Tillsammans har vi skrattat, skrikit och gråtit och utan ABB Industrigymnasium hade jag aldrig varit den personen jag är idag.

Nu är det iallafall dags för oss att fira men vi kommer aldrig glömma vår tid tillsammans och jag kommer ta med mig så många fina minnen och jag är nästan lite avundsjuk då det finns dem som har flera hundra dagar kvar!

Anonym student

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare