Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: TACK till alla som samlades på Rådhustorget - ni får mig att orka en dag till!

 
1 maj 2017
Visa alla artiklar

Det var tack vare oss som skitsnacket inte kunde höras utåt, och människor slapp förtvina av nazisternas hemskheter, skriver "En kärleksfull clown".

Annons

TACK till alla underbara människor som samlades på Rådhustorget i Falun den 1 maj för att visa att kärleken är större än hatet!

Det var tack vare oss som skitsnacket inte kunde höras utåt, och människor slapp förtvina av nazisternas hemskheter.

Vi visar gång på gång, om och om igen, att hatet inte har någonting att göra i Sverige. Att mångfald och mångkultur berikar landet!

Vi står med fasta fötter på jorden, tillsammans, och vägrar skrämmas av några vita, kränkta män som är rädda för förändring. Vi är inte rädda, bara förtvivlade över den ruttna människosyn som faktiskt existerar än idag. Och det gör oss arga! Det får oss att agera!

Den kärlek som vi visar våra medmänniskor är beundransvärd. Det får mig att orka med en dag till, trots att världen känns splittrad. Det får mig att känna att jag inte är ensam. Att vi är superstarka tillsammans! Att kärleken övervinner allt!

Tillsammans ska vi stoppa nazisterna och rasisterna!!!

Vi ska bevisa en gång för alla: SVERIGE ÄR ÖPPET FÖR ALLA!

En kärleksfull clown

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare