Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tänk på oss äldre

Som alla vet ska äldre, 70-plussare, undvika sociala kontakter, inte träffa barn och barnbarn, hålla avstånd och så vidare. Det gäller ju även nu när det börjar vara varmare ute.

De som är yngre (under 70 alltså) strosar fritt omkring,  går flera tillsammans på promenad utan att hålla avstånd, sitter på serveringar. Gör det de brukar göra.

Men så kan inte vi som är 70 plus tänka. Vi vill ju också gå på servering, promenera, träffa andra. Med avstånd förstås.

Det är ju alla, även de yngre, som ska undvika sociala kontakter, hålla avstånd om de går ut. Handla mat online. Eller med försiktighet i affärer.

De som är yngre (under 70)  borde tänka på att skydda de äldre genom att hålla sig så mycket de kan hemma. Förutom att gå till jobbet (de som behöver).

Det är viktigt att de yngre (de som är under 70) inte blir nersmittade eller sprider smittan själva. För det är ju de som skall bygga upp vårt samhälle igen.

Joel

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare