Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Till dig som körde på vår katt

Varför kör du eller ni snabbt? Tänk er att en familjemedlem bara ska ut på en kvällspromenad och så kommer en snabb bil och kör på hen, är det okej? Det hände oss på Köpingsvägen den 1 oktober cirka kl:19.40 Tänk på att inte köra fortare än vad det står att man får köra. Vi är väldigt ledsna.

Lucy som hon hette, blev bara 3 år. Är det rättvist? Alla minnen vi har med henne... t.ex när vi för första gången träffa henne… hennes lilla söta tassar eller mörkbruna ögon. Det är inte okej! Ingen ska behöva veta att ens närmaste är borta.

Vi är en familj med både katter och barn, och tro oss att se sin familj vara helt förkrossade är inte ett dugg kul. Ett husdjur är inte bara ett husdjur, det är en familjemedlem som alltid myser, gosar och leker med en. De som har ett djur vet att det är som ett barn. Varför ska djuren straffas för att människor ska skynda sig någonstans eller inte se dem när dem kör snabbt, och ett djur springer förbi på gatan. Håll trafikreglerna och tänk på att ett djur bara kan hoppa fram och sen finns djuret inte kvar.

Du kan tänka på att inte köra snabbt.., för just du kan rädda ett liv!

En 11 årig tjej

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare