Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Till MDH – lös problemet

Under de senaste veckorna har smittspridningen ökat rejält. På grund av detta har regeringen gått ut med att man endast får vara åtta personer vid sammankomster.

Trots detta ser sjuksköterskeledningen på MDH inte detta som ett varningstecken utan väljer att examinera sina elever i sal. Ledningen menar att vissa examinatorer inte går att utföra på distans på grund av kvalité och rättssäkerhet.

Säger ni inte emot er själva då? I våras kunde nämligen detta utföras digitalt. Hur är er tanke egentligen, ska studenter behöva riskera sin och andras hälsa för en tenta?

Uppgifter finns om att smitta har förekommit på MDH och bevis finns även för att studenter samt tentavakter inte följer restriktionerna.

Vi, studenter, försöker ta vårt ansvar, men ni i ledningen verkar göra allt för att vi inte ska ta vårt ansvar. Problemet går att lösa, så snälla lös det.

Ska Stefan Löfven behöva säga att skolorna ska stängas för att ni ska börja bry er om era studenters hälsa?

Student på MDH

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare