Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tomma tunnor skramlar mest?

I samband med kommunens tillkännagivande av flygplatsnedläggningen berättade vd Torsdotter-Åkerman att hon varit så fantastiskt duktig och minskat förlusterna med över 30 miljoner kronor och även i övrigt gjort ett fantastiskt arbete. Hon klagade också på att hon inte informerats före tillkännagivandet.

Jag har alltid varit intresserad av flygplatsen och försökt följa vad som händer där. Dock har jag aldrig märkt någon märkvärdig insats av Torsdotter frånsett att man vid ett tillfälle minskat personalen efter tillsägelse från ägarna kommunen. Jag bad därför i en insändare att vd skulle berätta vad det var hon uträttat som var så fantastiskt. Nu har det gått några månader men beskeden lyser med sin frånvaro.

När Torsdotter anställdes var hon enligt uppgift Sveriges bäst avlönade regionala flygplatschef med 82 000 kronor/månad så nog har vi väl haft rätt att vänta oss något extra?

Ulf Hedman har vid ett par tillfällen tidigare frågat Flygplatsbolagets ordförande, centerpolitikern Kallsäby, vad man egentligen har åstadkommit. Dock aldrig några svar. Sådan herre sådan hund?

Så nu Torsdotter ber jag dig ännu en gång att berätta för oss skattebetalare vad du åstadkommit som var så fantastiskt. Och hur det var med ägarnas information om nedläggningen.

Ulf Norman

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare