Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Utsikt är en lyx – ingen rättighet

Annons

Svar till insändaren "Våga stå emot förtätningshysterin", VLT den 13 januari.

Vilken förtätningshysteri pratar du om? Har du ens bott i Västerås? De senaste 5–10 åren ser det likadant ut som för 20 år sedan. Det är det tragiska med staden som vi bor i, man ger för mycket utrymme till folk som inte bör uttala sig om byggplaner, som inte har en aning om vad det handlar om när man bygger utan fortsätter hävda precis som du gör i ditt uttalande "det är bara för investerares skull".

Undrar vem som är nedlåtande då?

Vem vill bo vid en 60-väg? Ja, det bestämmer väl inte de som klagar eller någon annan i närheten, det får väl det företaget som bygger där bedöma, vem som vill bo där och ta de riskerna i åtanke om de inte får det sålt eller liknande. Så den frågan är irrelevant i detta.

Likaså åsikter som lufttäthet som jag är säker på att du hittat på i stunden. Och det förstör min utsikt, också åsikter som inte är relevanta i det hela. Utsikt är en lyx, det är ingen mänsklig rättighet att du skall ha utsikt från där du bor.

Och denna åsikt börjar bli för gammal, "grönytor där barn" leker. Sluta dra in barn i dina argument, grönytor har du gott om i staden.

Om något borde denna stad inför en avgift på minst 5 000 kronor för att överklaga, så det inte kommer en massa icke relevanta överklagande som staden behöver ta i åtanke.

Och den som är villig att betala 5 000 kronor för att överklaga, då är det på allvar.

Ta ett ännu längre steg tillbaka!

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare