Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vadå kontantfritt samhälle?

Varför tror alla ni, och då framför allt dessa trångsynta och befriade från vanligt sunt förnuft, som tror att de kan bestämma hur vanligt hårt arbetande folk ska betala när de handlar eller ska betala för en tjänst, att det inte ska förekomma kontanter i vårt samhälle? Hur dumma får ni egentligen bli? Att komma med sådana dumma uttalanden att det ska förebygga rån är ju så man kan slå sig för pannan.

Jag, och bara jag, bestämmer hur jag vill betala, med kort eller kontant. Jag har den friheten att kunna välja det själv och vill inte att ni som förespråkar ett kontantfritt samhälle ska bestämma hur jag betalar. Cash is king, och det kommer det alltid att vara.

Att vi bytte sedlar härförleden var inget annat än att de vill ha full kontroll över människor och deras pengar. Totalt meningslöst resursslöseri.    

RL

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare