Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Våldsmännen blir allt yngre och yngre

Annons

Har vi fått ont om fullvuxna brottslingar? Befolkningsantalet har inte minskat, snarare tvärtom, men ändå hör vi hela tiden om hur väldigt unga människor, snarare barn, begår allvarliga brott.

Individer i de lägre tonåren. Felar vi kanske med barnuppfostran eller har vi gett upp den helt och hållet sedan vi avskaffade agan? Vi kanske väntar på nya appar som tar hand om barnen så att vi själva slipper jobbet.

Om utvecklingen fortsätter i den här takten kommer vi i en inte så avlägsen framtid att vara tvungna att ha beväpnade polisvakter vid själva förlossningen. För tänk om den lille är missnöjd med omständigheterna och tvånget att komma ut. Rent av beväpnad så att både mor och barnmorskor riskerar att bli skadade. Visst låter det orimligt men en gång i tiden trodde vi att jorden var platt.

Älska era barn. Ge de den tid de behöver eller låt någon annan brinnande själ hjälpa er för då blir utdelningen god.

Ett barn som får mycket kritik lär sig att fördöma, ett barn som får uppleva fientlighet lär sig att slåss. Det är några av Dorothy Law Noltes råd.

Hjertlig tack

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare