Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför grusa Ängsövägen?

Jag har full förståelse för att de styrande i staden har fullt upp med att projektera för det gyllene miljardtaket, dra in på löpande underhåll och skolskjutsar för att finansiera detsamma, skänka bort fina fastigheter under marknadspris och bevilja bygglov till utländska underrättelseorganisationer.

Men jag måste ändå ställa frågan, hur tänker man när man häller ut knytnävsstora stenar på en flera kilometer lång sträcka av Ängsövägen? Tycker man måhända att det går lite för bra för de få näringsverksamheter som finns här ute, nu under sommarhalvåret?

Det bör rimligtvis inte vara motiverat av underhållsbehov, för det har ju som redan nämnts, i allt väsentligt prioriterats bort, och vägen var innan detta debackel, till skillnad mot många andra vägar i staden, relativt fri från decimeterdjupa hål.

Avgå.

Lantis

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare